Loading...

Schiedam is
lekker bezig

Gelukkig mogen we weer buiten sporten! Dit is een mooi moment om te kijken welke sport bij jou past. Bekijk onderstaande sportaanbieders en doe mee met een proefles!

 

Tennispark Spieringshoek

Bij Tennispark Spieringshoek zijn er woensdag tennislessen voor 4 t/m 7 jaar. Volwassenen en oudere kinderen kunnen op de andere dagen in de week terecht voor tennislessen. Wil jij meedoen met een gratis proefles? Stuur dan een mailtje met je leeftijd naar kunsgrastennis@gmail.com voor een afspraak.

 

Krav Maga

Weet jij wat Krav Maga is? Doe een keer een proefles mee om dat uit te vinden! Elke zondagmorgen van 10.00-10.45 zijn er lessen voor kinderen van 7 tot 15 jaar. Op maandagavond zijn er lessen voor volwassenen vanaf 18 jaar van 19.30 tot 20.30. Voor zowel kinderen als volwassenen is de proefles gratis. Kom een keertje langs bij een les aan de Parkweg 410 en doe mee.
Kijk voor meer informatie op www.kravmagatromp.nl


Scouting Tono

Scouting is buiten lekker bezig zijn. Rennen, klimmen, samen spelen en ongemerkt nog een hoop leren. Hierbij staan samenwerking, uitdagingen aangaan en spelend groeien voorop. Tot 1 september stelt de Scouting Tono-groep haar activiteiten open voor alle kinderen. Doe een keer mee om mee om uit te vinden hoe leuk Scouting is, en blijf tot 1 september gratis mee doen. Voor alle meisjes en jongens vanaf 4 jaar. Geef je op via info@Scoutingtono.nl of via www.scoutingtono.nl.

 

Tai Chi

Er zijn verschillende beweeg en sportactiviteiten die goed te beoefenen zijn met minimaal 1,5 meter afstand. Denk bijvoorbeeld aan Tai Chi. Tai Chi wordt het meeste beoefend om gezond oud te worden, de spieren soepen te houden en gewrichtsklachten te bestrijden. In Schiedam zijn er lessen op verschillende plekken. Op woensdag op het Bachplein voor beginners, op donderdag in het Juliana park en op vrijdag kom in beweging halfuurtje bij de Buren van Oost, Boerhavenlaan. Je bent altijd welkom om te kijken. De basisoefeningen kan je meteen meedoen!

 

Fitsportland

Fitsportland biedt 29 verschillende sportlessen aan voor jong en oud. Denk aan zumba, fitte seniorentraining, spinning, bodypump, en ga zo maar door! Ook de fitnessmaterialen staan in deze tijd buiten, leden kunnen een afspraak maken om gebruik te maken van de fitnessmaterialen voor een eigen training. Tot 1 juni krijgen eerst de vaste leden de mogelijkheid om weer te sporten, daarna zijn er wellicht weer mogelijkheden voor nieuwe leden. Hou social media in de gaten voor het laatste nieuws of kijk op www.fitsportland.nl voor het volledige lesrooster!

 

Sportinstituut Schiedam

Ook het Sportinstituut is Lekker Bezig!  Een rooster vol fitnessactiviteiten, inclusief sporten als contactloos judo en contactloos thaiboksen. Maar er is nog veel meer! Ben jij benieuwd en wil je een proefles meedoen? Meld je dan aan via sissportbuiten@hotmail.com. Een proefles is altijd mogelijk(wel reserveren) daarna is het vrijblijvend om lid te worden. Je kunt ook een losse les kost meedoen, dat kost 8 euro (ook even reserveren).

 

Nobelsports

Op maandag t/m vrijdag zijn er elke middag verschillende lessen van Judoclub Nobel, Fitterkids en Nobelsports workout. Op zaterdagochtend is er ook nog judoclub voor 4 t/m 12 jaar. Alle lessen worden tot op heden in de voetbalkooi aan de Götenborg gegeven in Sveapark. Wil jij een keertje meedoen?  Tijdens alle lessen is een proefles mogelijk! Geef je wel eerst even op via info@judoclubnobel.nl of info@nobelsports.nl. Bellen kan ook via 06-46405163

 

Hermes DVS

Ook bij Hermes DVS wordt er weer volop getraind! De buitensporten voetbal, cricket en rugby zijn weer opgestart. Helaas nog geen squash, maar zodra er binnen gesport mag worden wil Hermes DVS daar meteen mee beginnen. Voor rugby kan je op 4 juni, 18 juni , 25 juni en 2 juli meetrainen. Wil je een keer meedoen met voetbal of cricket? Dat kan ook, meld je aan via info@hermesdvs.nl