Loading...

Southbeach 2022

Dinsdag 13 september barst het Southbeach-spektakel weer los! Southbeach is hét sportieve beach event in Schiedam en wordt georganiseerd door Team Sportservice Schiedam.

Van 13 tot en met 18 september 2022 ligt er een heuse Beach Arena aan de Maasboulevard. Schiedammers van alle leeftijden en in alle condities kunnen hier kennismaken met verschillende sportieve activiteiten. Het aanbod is gevarieerd: workouts, clinics, sportdagen, meidenvoetbalavond, open middagen, seniorenochtend, aangepast sporten, familiedag, social run en Jerry Monkau Memorial en andere sportieve activiteiten.

De toegang tot Southbeach is gratis! Kom gezellig langs, als deelnemer of als toeschouwer. Er is gelegenheid om een versnapering te kopen en in een relaxte strandstoel neer te ploffen. Uiteraard is het voor kinderen ook mogelijk om zich uit te leven op een stormbaan en een springkussen.

 

Wanneer

dinsdag 13 t/m zondag 18 september 2022

Waar

Maasboulevard Schiedam

Voor wie

Voor iedereen!

Kosten

Deelname is gratis

Vervoer/Parkeren

Het sportiefst is het natuurlijk om lopend of op de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan kan je gratis parkeren aan de Maasboulevard of Jachthavenlaan. Om overlast voor omwonende te voorkomen, verzoeken we u niet aan de Havendijk te parkeren.

 

PROGRAMMA PER DAG

Klik op de button van de gewenste dag om het programma en aanvullende informatie te bekijken.