Loading...

Southbeach Woensdag

Woensdag 14 september 2022

10.00 – 12.00 uur: Seniorenochtend

14.00 – 17.00 uur: Open Middag in samenwerking met Komkids

19.30 – 21.00 uur: Sportcafé

Deze dag trappen we af met een Seniorenochtend. Kom gezellig langs voor een kop koffie en een praatje. Er wordt een intro gehouden vanuit SeniorenWelzijn over het bewegen en sporten. Daarna gaan we door met een algemene warming-up. Verder is er een valpreventiespel en er is een sportaanbieder die begeleid fitness aanbiedt bij de fitnesstoestellen aan de Maasboulevard. Verder is er uiteraard ruimte voor een potje jeu de boules, voetbal of volleybal.

Woensdagmiddag is een exclusieve sportmiddag voor de kinderen van kinderopvang KomKids.

In de avond staat een Sportcafé op het programma. Onderwerp van gesprek is ‘Taakie’, de digitale assistent vrijwilligerszaken. In een uur tijd (van 19.30 tot 20.30 uur) lichten we de voordelen van deze online softwaretool uit. Taakie is een online softwareprogramma die sportclubs helpt om personen aan openstaande taken te koppelen. Een vrijwilliger vinden is zo niet langer een vervelende uitdaging. Al nieuwsgierig geworden? Check dan alvast de de website van Taakie. Na de presentatie sluiten we af met een drankje en is er een netwerkmoment. Aanmelden voor het Sportcafé kan HIER. 

Alle activiteiten op de woensdag zijn vrij te bezoeken. Kom naar de beach arena in Schiedam voor het echte Southbeach-gevoel!