Loading...

Bewoners

Bewegen en sporten is fantastisch om te doen. Het zorgt vooral voor veel plezier en ontspanning en het is goed voor je gezondheid. In Schiedam zijn veel beweeg- en sportmogelijkheden voor bewoners. Of je nu gaat sporten bij een sportvereniging, individueel of bij een specifieke beweeggroep, je kunt altijd kiezen uit een activiteit die je leuk vindt en bij je past. 

Op deze website kun je zoeken naar beweeg- en sportlocaties in Schiedam via de sportgids. Ook houden we een agenda bij van kleinschalige activiteiten en eenmalige evenementen in de stad en je vindt hier het laatste nieuws. Wil je wel gaan bewegen of sporten, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Neem contact op met een beweegcoach in jouw wijk, die kan je verder helpen in een gesprek.

Evenement organiseren

Wil je een evenement organiseren? Daar gelden duidelijke richtlijnen voor. Een evenementenvergunning aanvragen of melden kan digitaal via de website van de gemeente Schiedam.

Zaal huren

Wil je een sportzaal huren? Dit kan via Optisport als het gaat om de grotere sporthallen (Margriethal, Groenoordhal, Sportzaal Oost en Sportzaal Zuid) en via stichting PRIMO als het gaat om een van de gymzalen in Schiedam.

Meer weten?

Klik hier voor het specifiek aanbod voor kinderen, volwassenen, senioren en mensen met een beperking.