Loading...

Aanbieders

Schiedam kent een bloeiend verenigingsleven, zeker als het om sport gaat. De vele verenigingen zorgen met hun vrijwilligers dat Schiedammers in vele sporten aan hun trekken kunnen komen. Sportteams en sporters die bijzondere prestaties leveren, worden tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing geƫerd.

Verenigingsadviseur

Sportverenigingen in Schiedam kunnen vanaf nu ook gebruik maken van de verenigingsondersteuning van Rotterdam Sportsupport. Als onderdeel van de samenwerking tussen de gemeente Schiedam en Rotterdam Sportsupport is verenigingsadviseur Karin Boeser beschikbaar.

Subsidiemogelijkheden

Opleidingssubsidie Sport

Fonds Schiedam Vlaardingen

Stichting de Groot Fonds

Deltaport Donatie Fonds

Fonds kansen voor de Sport

Evenement organiseren

Wil je als Sportvereniging of Sportaanbieder een evenement organiseren? Daar gelden duidelijke richtlijnen voor. Een evenementenvergunning aanvragen of melden kan digitaal via de website van de gemeente Schiedam.

Zaal huren

Wil je als vereniging een sportzaal huren? Dit kan via Optisport als het gaat om de grotere sporthallen (Margriethal, Groenoordhal, Sportzaal Oost en Sportzaal Zuid) en via stichting PRIMO als het gaat om een van de gymzalen in Schiedam.

Sportpark Willem Alexander

Schiedam heeft een nieuw sportpark op het tunneldak van de A4, Sportpark Willem Alexander. Het sportpark kent drie vaste huurders; vv Kethel Spaland, Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. De velden en overige accommodaties op het park zijn ook te huur. Dit gaat via stichting Sportpark Willem Alexander.