Loading...

Aanbieders

Schiedam kent een bloeiend verenigingsleven, zeker als het om sport gaat. De verenigingen en aanbieders zorgen met hun vrijwilligers dat Schiedammers kunnen bewegen en sporten. Sportteams en sporters die bijzondere prestaties leveren, worden tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing geëerd.

Verenigingsadviseur

De gemeente Schiedam werkt samen met Team Sportservice Schiedam. Sportverenigingen in Schiedam kunnen gebruik maken van verenigingsondersteuning. Vanuit Team Sportservice Schiedam zijn verenigingsadviseurs Dorinde Hoogsteden en Annejan Alberts beschikbaar.

Subsidiemogelijkheden

Opleidingssubsidie Sport

Fonds Schiedam Vlaardingen

Stichting de Groot Fonds

Deltaport Donatie Fonds

Fonds kansen voor de Sport

Evenement organiseren

Wil je als sportvereniging of sportaanbieder een evenement organiseren? Daar gelden duidelijke richtlijnen voor. Een evenementenvergunning aanvragen kan via de website van de gemeente Schiedam. Wil je een evenement aanmelden bij Lekker Bezig? Dat kan op deze pagina.

Zaal huren

Via Optisport kan je als vereniging grotere sporthallen huren, zoals de Margriethal, Groenoordhal, Sportzaal Oost en Sportzaal Zuid. Wil je een gymzaal huren? Dan kan via stichting PRIMO.

Sportpark Willem Alexander

Schiedam heeft een bijzonder sportpark op het tunneldak van de A4, Sportpark Willem Alexander. Hier zijn vv Kethel Spaland, Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen gevestigd. De velden en overige accommodaties op het park zijn ook te huur. Dit gaat via stichting Sportpark Willem Alexander.