Loading...

Over bewegen en sporten

Bewegen en sporten zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven van veel Schiedammers. Zij delen de lol van met anderen, ze voelen zich fit en gezond en kunnen hun energie kwijt. Het is een populaire vrijetijdsbesteding.

Alles over bewegen en sporten in Schiedam!

Wil jij weten waar en wanneer er in Schiedam beweeg- en sportactiviteiten zijn? Hoe je sportaccommodaties kunt benutten en wie je om hulp kunt vragen op het gebied van bewegen en sporten? Dan ben je hier aan het goede adres! Of je nu jong of oud bent, in Schiedam is er heel veel mogelijk. Lekker bezig!

Lekker bezig is een initiatief van de Gemeente Schiedam, maar is ontwikkeld voor en door de stad. Het is voor alle Schiedammers. Met Lekker bezig maken we het beweeg- en sportaanbod zichtbaarder, gevarieerder en laten we het nog beter aansluiten bij de behoeften van de Schiedammers. Hiermee kunnen we ons doel halen: we willen dat nog meer Schiedammers dagelijks bewegen en sporten. Waarom? Omdat het gezond én leuk is!

Aanbieders

Schiedam kent een bloeiend verenigingsleven. Deze vele verenigingen en sportaanbieders zorgen voor een breed aanbod.

Bewoners

Bewegen en sporten is fantastisch om te doen. Het zorgt vooral voor veel plezier en ontspanning en het is goed voor je gezondheid. In Schiedam zijn veel beweeg- en sportmogelijkheden. Of je nu sport bij een sportvereniging, individueel of bij een specifieke beweeggroep, kies een activiteit die je leuk vindt en die bij je past.