Loading...

Zwemmen in Schiedam

Zwemmen in Schiedam

Ben je op zoek naar zwemlessen, aangepast zwemmen, reddend zwemmen of wil je juist weten wanneer je zelf baantjes kunt trekken? Op deze pagina vind je meer informatie over zwemmen in Schiedam.  Bekijk de websites van Optisport en de sportaanbieders om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en zwemlessen.

 

Zwembad Argos
Voorberghlaan 35, 3123 AX, Schiedam

Zwembad Argos is een kleinschalig zwembad in Schiedam. Het zwembad is een diep water zwembad met een diepte van 1.40 meter. Je kunt hier verschillende soorten zwemles krijgen bij Sammy’s Zwemschool.

 

Sport En Recreatiebad Groenoord
Prinses Beatrixlaan 2, 3121 JN, Schiedam

Meer informatie over deze accommodatie kun je terugvinden op de website van Optisport. De zwemlessen in Sport en Recreatiebad Groenoord worden onder andere gegeven door de Schiedamse Reddingsbrigade en Zwemvereniging Schiedamse Watervrienden.

 

Zwembad Zuid
Westfrankelandsedijk 3, 3115 HG, Schiedam

Meer informatie over deze accommodaties kunt u terug vinden op de website van Optisport. Je kunt hier aangepast sporten onder begeleiding van  GJVW Schiedam. Ook bij Zwembad Zuid geeft de Schiedamse Reddingsbrigade verschillende lessen.

 

Sportgids
Ben je benieuwd naar wat er naast zwemmen nog meer mogelijk is in Schiedam op het gebied van bewegen en sporten? Bekijk complete overzicht van alle sportverenigingen, sportscholen en buitenspeelplekken in de sportgids.