Loading...

Vitaal Schiedam

Schie TV

De afgelopen weken waren er op zondag een nieuw programma te bewonderen op Schie TV:  Vitaal Schiedam. Hier waren onder andere de beweegcoaches van Schiedam te zien bij challenges en sportieve hotspots in Schiedam.

Elke week kwamen er verschillende tips aan bod voor een vitale en gezonde levensstijl. Van oefeningen die vanuit huis zijn uit te voeren tot verschillende voedingsadvies en van mooie plekken in Schiedam om te sporten tot een wekelijkse challenge van een Schiedamse topsporter.

Zo gaat personal trainer Dogan Tekin in  de eerste aflevering aan de slag met benen. Vanuit zijn huiskamer laat hij zien hoe je zelf met een stoel of een tas vol met gewicht ook een goede squat kan uitvoeren om zo aan de slag te gaan met de benen. Ook wordt er een bezoek gebracht aan het calisthenics-park in het Beatrixpark waar je op mooie dagen met eigen lichaamsgewicht een volledige work-out kan voltooien. En Olympiër Nouchka Fontijn daagt je uit om één van haar korte training routines zo snel mogelijk uit te voeren.

Ben je benieuwd naar de Schiedamse topsporters, challenges en tips? Kijk dan alle afleveringen terug via Schie Online.