Loading...

Sterren van de Stad; feestelijke borrel voor vrijwilligers

Vrijwilligers maken Schiedam een stukje mooier. Zij zijn de Sterren van de Stad. Het gemeentebestuur wil hen daarom op de Dag van de Vrijwilliger, vrijdag 7 december, bedanken voor hun inzet tijdens een feestelijke borrel in de Grote/Sint-Janskerk en hen een vrijwilligersgeschenk overhandigen. Help je mee hen uit te nodigen?

Wat is Sterren van de Stad?
Sterren van de Stad is een feestelijke borrel voor de vrijwilligers. Als echte sterren worden zij met een hapje en een bruisje ontvangen in de Grote/Sint-Janskerk. Wethouder Patricia van Aaken spreekt namens het gemeentebestuur haar waardering uit en ‘overhandigt’ hen een vrijwilligersgeschenk.
Zij kunnen op de foto en worden heerlijk bediend met hapjes en drankjes. Let op! Zij moeten zich hiervoor wel aanmelden.

Wanneer, voor wie en hoe laat?
Het vindt plaats op vrijdag 7 december van 17.00 – 19.00 uur in de Grote/Sint-Janskerk. Alle Schiedamse vrijwilligers zijn welkom!

Geschenk
Alle Schiedamse vrijwilligers komen in aanmerking voor een vrijwilligersgeschenk, ook de vrijwilligers die niet naar de feestelijke borrel van Sterren in de Stad komen. Geef echter wel aan wanneer je het geschenk op komt halen bij het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam. Op de website van Vrijwilligers Schiedam lees je meer informatie.