Loading...

Southbeach

Dinsdag 13 september barst het Southbeach-spektakel weer los! Southbeach is hét sportieve beach event in Schiedam en wordt georganiseerd door Team Sportservice Schiedam.

 

Divers programma

Van 13 tot en met 18 september 2022 ligt er een heuse Beach Arena aan de Maasboulevard. Schiedammers van alle leeftijden en in alle condities kunnen hier kennismaken met verschillende sportieve activiteiten. Het aanbod is gevarieerd: workouts, clinics, sportdagen, meidenvoetbalavond, open middagen, seniorenochtend, aangepast sporten, familiedag, social run en Jerry Monkau Memorial en andere sportieve activiteiten.

 

Iedereen is welkom

De toegang tot Southbeach is gratis! Kom gezellig langs, als deelnemer of als toeschouwer. Er is gelegenheid om een versnapering te kopen en in een relaxte strandstoel neer te ploffen. Uiteraard is het voor kinderen ook mogelijk om zich uit te leven op een stormbaan en een springkussen.

 

Meer weten?

Volg alles over Southbeach op www.lekkerbezigschiedam.nl/southbeach. Hier vind je het complete programma en gedurende het event ook dagverslagen.