Loading...

Olga Commandeur te gast bij ‘Bakkie doen bij PPSC’

Op donderdag 15 september 2022 is niemand minder dan ‘Nederland in Beweging’-presentatrice Olga Commandeur te gast bij De Derde Helft ‘Bakkie Doen bij PPSC’ in Schiedam. Olga vertelt in anderhalf uur wat de noodzaak van bewegen voor ouderen is en brengt deelnemers van De Derde Helft en andere geïnteresseerden in beweging op muziek. Iedereen is welkom. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De ouderenraad van PPSC organiseert sinds 2019 wekelijks tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers. Hierbij is iedereen van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met een wekelijks programma met wisselende activiteiten zoals Jeu de Boules, 60+bewegen op muziek, tafeltennis, Molky kegelspel, sjoelen en biljarten. Ook wordt er regelmatig een golfcircuitje uitgezet. De vereniging stelt elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur haar deuren open op het PPSC terrein, Parkweg 419, 3121 KK Schiedam.

De bijeenkomst met Olga Commandeur op donderdag 15 september is gratis en zowel leden als niet-leden mogen hieraan deelnemen. Olga Commandeur is ambassadeur voor het Nationaal Ouderenfonds programma OldStars Vitaal, presentatrice van het bekende televisieprogramma ‘Nederland in Beweging’ en geeft op locaties door heel het land deze bijeenkomsten (vitaliteitsworkshops). Hierbij gaat het om het belang van bewegen in alledaagse en huishoudelijke activiteiten. “Op speelse en humoristische wijze leert u over uzelf en het belang van bewegen,” zegt Olga. Voor meer informatie over de workshop op 15 september kunt u contact opnemen met Wim Meijboom via w.j.meijboom@gmail.com of telefoon 0622937078

 

Programma Derde Helft 15 september

13.00 – 13.30 uur – Inloop met koffie en thee

13.30 – 14.30 uur – Activiteiten De Derde Helft

14.30 – 16.00 uur – Beweegactiviteiten met Olga Commandeur

16.00 uur – Afsluiting