Loading...

Nominaties Sportverkiezing 2018 bekend!

De nominaties voor de Sportverkiezing 2018 zijn bekend! Schiedam is volop in beweging en aan het sporten. Wie worden uiteindelijk Sporter, Sportploeg en Talent van het jaar 2018 in Schiedam? Iedereen kan van 5 tot en met 19 december stemmen op zijn of haar favorieten via de website lekkerbezigschiedam.nl. De prijsuitreiking is tijdens de feestelijke sportverkiezing op 25 januari, in de kantine van Sportpark Willem-Alexander. Alle sportliefhebbers zijn welkom om de uitreiking bij te wonen en te genieten van een sportieve avond op deze unieke locatie.

Tijdens deze avond zijn in drie categorieën prijzen te winnen en worden verschillende sporters in het zonnetje gezet. In de categorie Sporter van het jaar zijn Wessel Keemink, Deroy Duarte en Kelly Dulfer genomineerd. Voor de titel Sportploeg van het jaar nemen de hockeymannen van HC Schiedam, de mannen van SVV en de honkballers van SV & HV Schiedam het tegen elkaar op. Voor de titel Sporttalent van het jaar gaan Chasity Grant, Noa Liauw-A-Fong en Juna Prinssen de strijd aan. Op één categorie kun je niet stemmen: de bijzondere prestatie 2018. Wie dat is? Dat zie je ook op 25 januari.

 

Stemmen

Alle uitgebrachte stemmen bepalen samen met het oordeel van de juryleden wie er met de prijzen vandoor gaan. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale sportpers, de Schiedamse sportwereld en een jongere. Het is een goede mix van gedegen kennis, jarenlange ervaring en nieuwe inzichten. Stemmen kan tot en met woensdag 19 december via lekkerbezigschiedam.nl.

 

Sporter van het jaar 2018

Kelly Dulfer (handbal)

Wessel Keemink (volleybal)

Deroy Duarte (voetbal)

 

Sporttalent van het jaar 2018

Chasity Grant (voetbal)

Noa Liauw-A-Fong (tennis)

Juna Prinssen (boksen)

 

Sportploeg van het jaar 2018

SVV

HC Schiedam Heren

SV & HV Schiedam