Loading...

Nationale Sportweek 2018

Sportaanbieders opgelet! De Nationale Sportweek komt er weer aan, hét perfecte moment om Schiedammers bewegen en sporten uit te laten proberen.

Tijdens de Nationale Sportweek van 15 tot en met 29 september, zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere sportaanbieders hun deuren open om te laten zien hoe leuk bewegen en sporten is. Het is dit jaar niet één week, maar vijftien dagen sportfeest, want in 2018 bestaat de sportweek maar liefst 15 jaar.

Meedoen?
Ook in Schiedam hebben wij een beweeg- en sportaanbod waar we trots op mogen zijn! Deze week is bij uitstek een mooi moment om dit aan alle inwoners te laten zien. Heb je al een gaaf evenement of een leuke kennismakingsactiviteit bedacht? Leuk! Promoten van deze activiteit kan via de website van de Nationale Sportweek en via de website van Lekker Bezig Schiedam. Zet jouw sport en club hiermee in de schijnwerpers.

Heb je wel de ambitie om iets te organiseren tijdens de Nationale Sportweek, maar weet je niet precies hoe en wat je wilt doen? De beweegcoaches zijn natuurlijk bereid te ondersteunen. Stuur een mail naar: contact@lekkerbezigschiedam.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.