Loading...

Lekker bezig in de kerstvakantie

Update

Helaas gaan de activiteiten in de kerstvakantie niet meer door. Toch is het belangrijk om in beweging te blijven, zoals premier Rutte dat ook aangaf in zijn persconferentie. Je kunt een rondje wandelen, fietsen of gaan hardlopen. Zorg dat je altijd let op de richtlijnen. Hou vol en blijf gezond! Voor vragen op het gebied van bewegen en sporten in Schiedam kun je altijd contact opnemen met de beweegcoaches of via [email protected]

 

Activiteiten in de kerstvakantie

Kom jij naar Lekker bezig in de kerstvakantie? Op 21, 22 en 23 december organiseren wij weer leuke activiteiten! Na buitenspelen op Harga gaan we deze vakantie naar binnen. Tijdens deze coronaperiode is het niet altijd even makkelijk om in beweging te komen. Wij vinden het belangrijk dat de mogelijkheid er voor iedereen is, daarom zijn wij op verschillende plekken in Schiedam te vinden. We gaan bewegen, spelen, sporten en vooral veel plezier maken. Alle kinderen uit Schiedam tussen de 6 en 12 jaar zijn van harte welkom.

 

Aanmelden

Het is verplicht om je eerst aan te melden. Meld je aan via het aanmeldformulier. Nodig je ook gelijk je vrienden en vriendinnen uit om mee te doen? Hartstikke leuk! Wij houden hier rekening mee bij het indelen van de groepjes.

 

Programma

Maandag 21 december
13.00 – 15.00 uur in Sporthal in Nieuwland
Thorbeckesingel 4, bij de Taaltuin en Ababil

Dinsdag 22 december
13.00 – 15.00 uur in  Sportzaal Oost
Celsiusstraat 4, bij de Peperklip

Woensdag 23 december
13.00 – 15.30 uur bij Racketsport Schiedam
Zoomweg 4

In verband met het coronavirus is het helaas niet mogelijk dat ouders aanwezig zijn in de zalen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het programma is onder voorbehoud. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een bericht sturen naar Lekker Bezig Schiedam.