Loading...

Fonds Schiedam Vlaardingen

Vakantie actie Fonds Schiedam Vlaardingen

Ben jij van plan om een activiteit te organiseren in de zomervakantie? Goed idee! Je kunt als stichting of vereniging makkelijk een aanvraag indienen bij Fonds Schiedam Vlaardingen. Per project kan er maximaal €3000 worden aangevraagd. Laten we er samen een mooie zomer van maken! Lees gauw verder over de zomeractie van het Fonds Schiedam Vlaardingen.

Geplande vakanties en familiebezoekjes naar het buitenland kunnen vanwege het coronavirus soms niet doorgaan waardoor er ook deze zomervakantie meer kinderen en jongeren thuis zullen blijven. Daarnaast zijn er ook kinderen en jongeren die wegens andere omstandigheden niet op vakantie kunnen. Juist voor al deze jeugd wil het Fonds iets extra’s doen.

Een clinic van een bekende trainer, samen de natuur in, een waterfestijn, een wekelijkse sportinstuif… Het Fonds roept stichtingen en verenigingen op om in de zomervakantie leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd! Uiteraard op een manier die corona-proof is.

Voorwaarde is dat de activiteit wordt georganiseerd in Schiedam, Vlaardingen en/of Maassluis van 17 juli tot en met 29 augustus 2021. Per project kan er max. € 3.000,- worden aangevraagd. Grotere aanvragen kunnen ook worden ingediend maar hierbij vragen wij wel om cofinanciering.
Kijk voor de criteria en het aanvraagformulier op de website van het Fonds Schiedam Vlaardingen. Aanvragen kan tot uiterlijk 18 juni 2021.