Loading...

Fietsseizoen gestart

Toerclub Rijnmond is weer los!

Op zondag 6 maart heeft TCRijnmond een eerste rustige fietsrit van ongeveer 60 km in de omgeving van Delftland gemaakt. De aftrap van het wielerseizoen werd afgesloten met een kop snert.

TCRijnmond is een club van toerfietsrijders die elke zondag een rit gaat fietsen. In het begin van het seizoen staan wat korte(re) ritten op de agenda, maar vanaf medio april worden de ritten aanmerkelijk langer. Een langere rit is rond de 100 km, met altijd een tussenstop in een café voor een kop koffie. TCRijnmond is een toerclub voor de regio met leden uit Schiedam maar ook uit Vlaardingen en de verdere omgeving. Voor dit jaar is er weer een mooie toeragenda samengesteld. Zo staan er ritten naar Katwijk, Hekendorp, Zevenbergen, Goedenrede en vele andere locaties op de planning.  Lijkt het toerfietsen je wat? Fiets dan een keer mee! Kijk op website www.tcrijnmond.nl voor meer informatie en de toeragenda.

Voor sommige gepensioneerden binnen de club is het niet genoeg om alleen op zondag te fietsen. Zij fietsen op dinsdag en donderdag ook hun ritten en spreken daarvoor onderling af. Doorgaans vertrekken zij om 10.00 uur vanaf de sportkantine van Hermes-DVS.