Loading...

FamilyFit

In september start een pilot die gericht is op het werken aan langdurige gezondere leefstijl voor ouder en kind. Een gezinsgerichte aanpak dus. Deze pilot is een samenwerking van SportMEE, sportaanbieder Beyond Fighting en Voorlichters Gezondheid.

 

Voor wie is deze pilot?

De pilot is voor gezinnen waarin sprake is van overgewicht. Dit kan bij ouder of kind zijn of bij beiden. De pilot richt zich op kinderen die in een reguliere sport-/beweegomgeving lastig mee kunnen komen. Dat kunnen kinderen zijn waarbij sprake is van:

– overprikkeling
– schaamte over bijvoorbeeld gewicht
– beweegachterstand
– beperking
– gedragsproblemen
– emotieregulatie
– lage weerbaarheid
– problemen met sociale contacten

Middels de pilot willen de samenwerkingspartners ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen (blijven) sporten.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Motivatie is een must! Jouw gezondheid is jouw verantwoordelijkheid. Het gaat om een gezinsgerichte aanpak. Dat betekent dat er minimaal 2 deelnemers uit 1 gezin moeten meedoen, zodat zij gezamenlijk aan de gezonde leefstijl gaan werken. Het liefst de combinatie van ouder en kind.

 

Wat zijn de kosten?

Omdat het een pilot betreft zijn de kosten € 10,- per maand.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Ben je gemotiveerd en wil je met je kind(eren) samenwerken aan een duurzame gedragsverandering? Dan kan je vanaf nu aanmelden op www.beyond-fighting.nl/familyfit. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een persoonlijk intakegesprek waarbij Vincent Pex van MeeRotterdam en Diredj Baldew van Beyond Fighting aanwezig zullen zijn. Wacht niet te lang met aanmelden. Er zijn 2 groepen van elk maximaal 12 deelnemers. Vol = Vol.

 

Meer informatie

Voor meer informatie, klik HIER. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met  Diredj Baldew (06-41986204).