Loading...

Even voorstellen: Ilona

Hoi!

Ik ben Ilona Slump, 31 jaar en woon samen met mijn man en dochtertje in Spijkenisse. Per 1 juli ben ik werkzaam bij Team Sportservice Schiedam als beweegcoach. Vanuit deze rol ga ik mij vooral bezighouden met Bewegen op recept en de GLI (Gezonde Leefstijl Interventie). Ik hoop dat de deelnemers van deze projecten uiteindelijk blijven bewegen.

Nadat ik heel wat jaar gekorfbald heb bij Olympia in Spijkenisse, ben ik nu regelmatig in de sportschool te vinden. Ik ben pas weer begonnen met boksen. Even een uurtje alles eruit slaan, heerlijk! Daarna kan ik er weer een week tegenaan.

Voordat ik aan deze baan begon was ik activiteitenbegeleidster in een verpleeghuis. Hier organiseerde ik grootschalige activiteiten voor de hele locatie. Hier hoort natuurlijk een bingomiddag bij maar bijvoorbeeld ook een kinderboerderij die met alle dieren en hokken een dagje in de tuin komt staan, zodat de bewoners met de dieren kunnen knuffelen.

Ik heb Sportkunde gestudeerd en de sportkant bleef toch altijd trekken. Toen ik de vacature bij Team Sportservice Schiedam voorbij zag komen, dacht ik gelijk: dat is de baan voor mij.

Wil je informatie over Bewegen op recept, de GLI of wil je gewoon eens kennismaken en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met me op via islump@teamsportservice.nl of 06-16508426

Groetjes, Ilona