Loading...

Even voorstellen…

Hallo Schiedammers! Mijn naam is Anouk van Haaster en ik ben 35 jaar. Ik ben geboren en getogen in Haarlem, maar woon nu met mijn gezin in Nootdorp.

Sinds 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij Team Sportservice Schiedam als Communicatiemedewerker. Ik zal me onder andere bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid en het bereik van ‘Lekker Bezig Schiedam’. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om Schiedammers (meer) te laten bewegen!

Zelf heb ik jarenlang gevoetbald. Voor de start van de Eredivisie Vrouwen ben ik met Ter Leede meerdere keren landskampioen geworden. Vervolgens heb ik de overstap naar AZ Vrouwen gemaakt. Bij AZ haalde ik te weinig plezier uit mijn hobby, dus na een jaar ben ik weer teruggekeerd naar Ter Leede. Sporten moet vooral leuk zijn! Verder heb ik diverse elftallen van de KNVB doorlopen en twee jeugdinterlands met Oranje onder 17 mogen spelen.

Inmiddels heb ik mijn voetbalschoenen ingewisseld voor hardloopschoenen. Hardlopen doe ik wanneer en waar het mij uitkomt. Dat vind ik ideaal aan hardlopen. Wel heb ik een doel nodig om naartoe te werken, anders vind ik het toch lastiger om op te brengen om te gaan trainen. Het eerste doel is momenteel de 10 km bij de City Pier City en stiekem denk ik aan de Rotterdam Marathon in april. Dat wordt dan mijn vierde marathon. Dat had ik een paar jaar geleden nooit kunnen bedenken, ik vond hardlopen namelijk vreselijk.

Voordat ik bij Team Sportservice Schiedam aan de slag ging, heb ik in Pijnacker bij Team4Talent gewerkt als communicatieve sportconsulent. Daarnaast was ik werkzaam bij creditcardmaatschappij International Card Services als medewerker e-mailafhandeling. Ik ben blij dat ik nu in Schiedam aan de slag mag en heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur. Ik kijk ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan het zichtbaarder maken van de sport- en beweegmogelijkheden in de stad.

Mis je iets op de website? Wil je iets vragen? Heb je een leuke tip of een origineel idee? Laat het me vooral weten op avanhaaster@teamsportservice.nl. Wie weet spreken we elkaar snel!

Met sportieve groet,

Anouk van Haaster