Loading...

Buitenspelen op Harga

Harga

Voor sommigen is de zomervakantie anders dan gebruikelijk. Daarom organiseert Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga in samenwerking met Lekker Bezig Schiedam en Stichting Mooi werk een zomer boordevol gratis activiteiten. Vanaf woensdag 29 juli tot en met vrijdag 28 augustus is er een programma met volop sport, spel, kunst en plezier. Bekijk het volledige rooster.

Lekker Bezig Schiedam biedt elke woensdagmiddag en vrijdagochtend een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Denk daarbij aan armbandjes maken, T-shirts bedrukken, freerunning, House of E-sports, handbal, basketbal, spetterend tekenen en schilderen,  een zeepbaan… en ga zo maar door! Ook zijn er vijf dagdelen ingericht voor aangepast sporten, want bewegen -en sporten is voor iedereen.

Vanaf 3 augustus zijn er ook op andere dagen sportclinics. Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga gaat vanaf die dag verschillende activiteiten aanbieden. Denk aan bootcamps voor kinderen en ouders, boksen, rugby, squash, cricket, voetbal en nog meer! Alle activiteiten zijn gratis, maar in verband met de richtlijnen van het RIVM is aanmelden wel verplicht. Binnenkort staan alle activiteiten ook in onze agenda!

Via onderstaande buttons schrijf je je in voor de verschillende programmaonderdelen. Bij Samen Lekker Bezig schrijf je je in voor de hele ochtend of de hele middag en doe je mee met de verschillende activiteiten. Kom jij in aanmerking voor het aangepast sportaanbod? Schrijf je dan in via de button Aangepast Sporten.