Loading...

Jerry Monkau Memorial

De eerste editie van de Jerry Monkau Memorial

In juli 2021 is de geliefde Schiedammer, jeugd- en jongerenwerker, vriend en voetbalfanaat Jerry Monkau helaas veel te vroeg overleden. Jerry heeft enorm veel betekend voor Schiedamse jongeren. Zijn strakke, maar positieve manier van werken heeft veel impact gehad op de ontwikkeling van de jeugd. Om de herinnering aan Jerry levendig te houden, wordt dit jaar voor het eerst de Schiedamse Jerry Monkau Memorial georganiseerd door vrienden en bekenden van Jerry. Op vrijdag 16 september, tijdens Southbeach, wordt gestreden om de Jerry Monkau Bokaal. Tijdens deze strandeditie van de Jerry Monkau Memorial wordt 4 tegen 4 beachsoccer gespeeld. De Jerry Monkau Memorial zal een jaarlijks terugkerende activiteit worden in Schiedam.

 

Aan de Maasboulevard in Schiedam zal gezorgd worden voor een fijne sfeer, lekker eten en gezellige muziek. Behalve het vieren van het leven, staat de Jerry Monkau Memorial ook in het teken van het ophalen van geld voor een goed doel. Met het geld dat wordt opgehaald wordt het KWF Kankerbestrijding gesteund in onderzoek naar onder andere prostaatkanker.

 

Er wordt gestreden om de Jerry Monkau Bokaal in twee categorieën, namelijk 12+ en 18+. Je kunt je eigen team samenstellen en aanmelden. Kosten voor deelname van zijn € 50,- per team. Het bedrag zal volledig ten goede komen aan het KWF.

 

De wedstrijden voor de 12+ categorie vinden plaats vanaf 16.00 uur op het tijdelijke zandstrand van Southbeach. De volwassenen zullen vanaf 18.00 uur de strandarena betreden. Het toernooi duurt tot ongeveer 20.30 uur.

 

Kom jij ook voetballen, genieten, herdenken en vieren? Verzeker jezelf van een plekje in het deelnemersveld en schrijf je team in door een mail te sturen naar r.banffer@schiedam.nl. Vermeld in je bericht voor welke categorie (12+ of 18+) je je aanmeldt, wat de teamnaam is en een telefoonnummer en e-mailadres van de begeleider/aanvoerder.

 

Samengevat

Wat: Jerry Monkau Memorial

Wanneer: vrijdag 16 september 2022

Waar: Maasboulevard in Schiedam

Wie: iedereen vanaf 12 jaar

Aanmelden: r.banffer@schiedam.nl