Loading...

Volwassenen

Bewegen en sporten is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vooral ook leuk om te doen! Door het beoefenen van een sport of door mee te doen aan een beweegactiviteit hoor je ergens bij en ontmoet je nieuwe mensen. In Schiedam is een ruime keuze aan beweeg- en sportactiviteiten.

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Schiedam kent een vergoeding voor jongvolwassenen die niet genoeg geld hebben te sporten, of deel te nemen aan culturele activiteiten. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of de materialen worden betaald voor jongvolwassenen (18 tot 27 jaar) die leven rond het bestaansminimum.

Advies op maat

In Schiedam zijn veel beweeg- en sportmogelijkheden. Of je nu sport bij een sportvereniging, individueel of bij een specifieke beweeggroep, kies een activiteit die je leuk vindt en die bij je past. Heb je daar hulp bij nodig? Of heb je een andere vraag over bewegen -en sporten in Schiedam? Vul dan het intake formulier in, dan neemt één van onze beweegcoaches zo snel mogelijk contact met je op!

Bewegen en sporten in Schiedam

Benieuwd waar je kunt bewegen en sporten in Schiedam, of wil je meer weten over welke sportverenigingen er in de buurt zijn?

Activiteitenkalender

Naast het reguliere sportaanbod zijn er vele evenementen en activiteiten die eenmalig of voor een bepaalde periode georganiseerd worden. Deze zijn terug te vinden in de agenda.

Sporten met een Beperking

Heeft u een beperking of een chronische ziekte? Ben of voel je je lichamelijk beperkt? Dan zijn er ook veel mogelijkheden.