Loading...

Stilte aan de Schie 8-2

Stilte aan de Schie is een samenwerking tussen Theater aan de Schie en Yogastudio Yoia uit Schiedam. Het is een ontspannen yogales op en om de stoel. De les wordt verzorgd door docenten van Yogastudio Yoia en begeleid met live muziek door professionele muzikanten. Stilte aan de Schie begint om 10.00 uur eindigt rond 11.00 uur, in de theaterfoyer van Theater aan de Schie. De les is gratis toegankelijk.

 

Stoelyoga

Tijdens Stilte aan de Schie maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. De les is geschikt voor iedereen: met en zonder ervaring, rustig of druk en soepel en vrij in beweging of juist niet. Door middel van kleine oefeningen en bewegingen, gesproken tekst en muziek komt u tot meer bewustzijn, bewegingsvrijheid en ontspanning. Neem plaats op één van de stoelen in de foyer van het theater. Trek uw schoenen uit en laat u meevoeren. Aan het einde van de les kunt u opgeladen en ontspannen de dag vervolgen.

Stilte aan de Schie is toegankelijk voor iedereen tussen 20 en 100 jaar. Aanmelden kan vooraf via de website van het theater of aan de deur bij binnenkomst.

 

Informatie

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Waar: Theater aan de Schie (Stadserf 1 in Schiedam)

Kosten: Gratis