Loading...

Meer vuur in je bestuur

Het bestuur is de brandende kern van elke stichting of vereniging. Hoe zorg je dat dit vuur blijft branden? Hoe benut je de kwaliteiten binnen je bestuur? Hoe maak je het besturen aantrekkelijk voor een volgende generatie bestuurders? Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens de inspiratiebijeenkomst “Meer vuur in je bestuur”.

De Servicepunten Vrijwilligers in Schiedam en Vlaardingen organiseren deze avond op dinsdag 12 juni, speciaal voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen in Schiedam en Vlaardingen.

Programma
19.30 uur tot 22.30 uur
Locatie: De Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen

• Lezing ”Bestuurlijke vernieuwing” Frank Hoes (specialist in leiderschap in de publieke- en vrijwilligerssector, schrijver ‘Het witte konijn, Naar eigenzinnig en inspirerend leiderschap’)
• Workshops:
o Krachtiger Besturen – Frank Hoes
In de workshop ‘Krachtiger Besturen’ leer je te werken met twee instrumenten die jullie bestuurskracht vergroten. Zodat je een daadkrachtiger bestuur wordt. Klaar voor de toekomst,
binnen en buiten je organisatie, om te werken aan de continuïteit en je opvolging.
o Anders besturen? Pogingen uit de praktijk – Ricardo Buitinga
Wil je je reguliere bestuursvergaderingen anders vormgeven? Of wil je helemaal anders gaan besturen en hoe zie je dat dan voor je? Ricardo Buitinga is bestuurder bij de Stichting
Jeugdwerk in Den Haag en wilde het allebei. Deze workshop gaat over de worsteling om die nieuwe vorm van besturen voor elkaar te krijgen en wat dat dan inhoudt.

Bezoek deze bijeenkomst vooral met meer bestuursleden. Want samen hoor je meer dan alleen. Aanmelden kan hier.