Loading...

Kids Powerrr Event

Voor meisjes en jongens uit Schiedam en omgeving is er op zaterdag 6 oktober een tof, gratis evenement: het Kids Powerrr Event!

Wat jullie hier allemaal kunnen doen? Een survival parcours afleggen bijvoorbeeld. Of paracord knopen. Via een apenbrug oversteken. Dat zijn twee touwen die boven elkaar hangen. Eén om op te lopen en één om je aan vast te houden. En dan proberen om er niet af te vallen natuurlijk. Of proberen hoe ver je kunt komen op de bungeerun. Koken boven een kampvuur. Helemaal gratis en mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Scouting Tono-groep.

Op zaterdag 6 oktober zijn alle kinderen, die in groep 3 zitten tot aan kinderen in de tweede klas van de middelbare school, van harte welkom. Op het terrein van de boerderij Landvreugd aan de Sweelincksingel wordt dan het Kids Powerrr Event gehouden. Het is net naast de A20. Vanaf de Laan van Bol’es ga je langs supermarkt Dirk van den Broek de wijk Groenoord-Zuid in. Achterin Groenoord Zuid ligt de voormalige Boerderij Landvreugd, waar het event is.  Kom jij ook?

Meer weten?
mail naar: info@scoutingtono.nl