Loading...

Kennismakingstrainingen (senioren)voetbal 18+

Op 1 en 8 juli zijn er kennismakingstrainingen voetbal voor volwassenen. Gezelligheid, teamspirit en sportiviteit staat hierbij centraal.

Heb je lang geleden voetbal gespeeld en mis je het spelletje, of heb je nooit eerder gespeeld en wil je graag vrijblijvend ervaren hoe het is om te trainen, meld je dan aan voor één of beide kennismakingstrainingen voor volwassen! Wie weet krijg je de smaak te pakken en meld je je aan bij één van de clubs in de regio. Of misschien vind je het alleen leuk om te trainen en sluit je na de zomervakantie aan bij één van de trainingsgroepen op vrijdagavond!

Voor wie?
Mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder. Voetbalervaring is geen pré, als je het wel hebt, is het mooi mee genomen! Je traint vooral voor jezelf, maar ook ín teamverband. Hoe leuk is het als je contacten opdoet en op een gezellige en sportieve manier het weekend in gaat?

De training duurt circa 1 uur en 15 minuten tot 1,5 uur. Voor het meedoen aan één van de trainingen betaal je eenmalig € 7,50 cash per persoon vóór aanvang van de training. Kom je naar beide trainingen, dan betaal je € 12,50. Er is ruimte voor 16 spelers per groep.

De trainingen worden gegeven door Pieter Wilbrink. Pieter is zelf al jaren lid van en trainer bij PPSC

Aanmelden of meer informatie? Pieter Wilbrink 06-48925973 of pieter-wilbrink@hotmail.com