Loading...

Fittesten November

Fittesten november

Wij organiseren regelmatig fittesten voor Schiedamse 55-plussers. Wilt u weten hoe het met uw fitheid gesteld staat? Kijk kom dan naar een fittest bij u in de buurt. De volgende fittesteen zijn op 2 november voor de wijken Centrum en Oost. Op 9 november zijn de fittesten voor de wijken Spaland en Sveaparken.

U wordt getest op op coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, reactie, bloeddruk, BMI en bloedsuiker. Vervolgens nemen de beweegcoaches de einduitslag met u door. De uitslagen worden vergeleken met resultaten van uw leeftijdsgenoten. In een persoonlijk gesprek nemen we de uitslag met u door en krijgt u informatie over de beweeg- en sportmogelijkheden in Schiedam.

Meld u aan via een mail naar Marielle van Santen (mvansanten@seniorenwelzijn.nl) of bel 06-50258370. U krijgt uiterlijk 1 week van te voren een deelnamebevestiging met het tijdstip waarop u deze dag verwacht wordt.

Heeft u geen behoefte aan de fittest, maar bent u wel nieuwsgierig naar alle beweegmogelijkheden in Schiedam? Neem dan contact op met een van onze beweegcoaches. In onze agenda kunt u zien wanneer deze volgende fittesten plaatsvinden.

Voor meer informatie? Neem contact op met Bianca Weber, beweeg- en sportregisseur