Loading...

DaLuz September Retreat

Wil jij je ook weer goed voelen, tevreden en blij zijn? Kom dan samen werken aan je gezondheid en voel het verschil. Yin yoga, beweging, fijne gesprekken, heerlijk lunchen, weer contact maken met je lichaam.

 

Programma

Het programma bestaat uit 4 onderdelen:
Zondag 4 september 10.30 – 15.00 uur: start miniretreat (met lunch)
Dinsdag 6 september 19.00 – 20.30 uur: groepsles
Dinsdag 13 september 19.00 – 20.30 uur: groepsles
Zondag 25 september 10.30 – 15.00 uur: miniretreat terugkomdag (met lunch)

 

Kom weer lekker in je hoofd en lijf na corona

Door het coronavirus hebben sommige jongeren klachten die effect hebben op hun zelfvertrouwen en zelfbeeld, het maken van sociale contacten, motivatie voor school, (bij)baan, etc. Je voelt je somber, onrustig of ongelukkig. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor de miniretreat van Studio DaLuz. Met heel weinig inspanning en lekker veel ontspanning werk je aan een fitte versie van jezelf. Je leert hoe een gezond lichaam ervoor zorgt dat je minder druk ervaart en je je gelukkiger voelt.

Altijd met heerlijke kruidenthee, aandacht en gezelligheid! Er worden oefeningen op de grond op een mat en met een kussen gedaan. Alles is goed, je doet het op je eigen manier en je hoeft niet lenig te zijn. Door deze oefeningen wordt de spanning in je lichaam minder en ga je rustiger ademhalen. Dit heet yin yoga, ook wel herstelyoga genoemd. Er wordt afgesloten met een ontspanningsoefening. Er is ruimte voor gesprekken over wat jij kunt doen om mentaal en fysiek fitter te worden. Op zondagen wordt de miniretreat afgesloten met een heerlijke, gezonde lunch.

 

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan bij Filomena via telefoonnummer 06 13 87 15 36.

 

Kosten

Het programma is gratis voor jongvolwassen Schiedammers die het volledige programma volgen. Met dank aan de Gemeente Schiedam