Loading...

Dag van het Park

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat er is begonnen met de aanleg van het Prinses Beatrixpark. In de periode 2012-2018 heeft het park een grondige opknapbeurt gekregen. De afgelopen jaren heeft de Gemeente Schiedam gewerkt aan een nieuw beheerplan voor het park. Dit beheerplan is nu af!

Tijdens een speciale parkexcursie op zondag 29 mei kunt u meer te weten komen over dit nieuwe plan en de laatste ontwikkelingen in het park. Inschrijven voor deze wandeling kan per mail (beatrixparkschiedam@gmail.com) of Whatsapp-bericht (06-25210010). Deelname is gratis.

Tussen 12.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom in de nieuwe kruidentuin van het park (gelegen tussen de kinderboerderij en de heemtuin). Daar houden de vrijwilligers een werkmiddag. Ook is de bijenstal in de heemtuin open en kunt u van alles te weten komen over de bijen in het park.

Voor de jeugd heeft Pientere Piet een leuke en leerzame speurtocht in de heemtuin uitgezet. De Dag van het Park is natuurlijk ook een mooie gelegenheid voor een bezoekje aan de bijenstal, kinderboerderij ’t Hoefblad en speeltuin Fort Drakensteijn