Loading...

Evenementen en activiteiten voor...
Trainersbegeleiding Schiedam

Trainersbegeleiding Schiedam

Een trainersbegeleider kan het verschil maken voor sporters, trainers én de vereniging. Deze functie draagt direct bij aan de kwaliteit van de trainers én de trainingen. Indirect draagt dit bij aan de ontwikkeling van de sporter en heeft het een…

Nader te bepalen
Schoolschaaktoernooi

Schoolschaaktoernooi

Vind jij schaken ook een leuke sport? En wil jij voor jouw school uitkomen? Schrijf je dan nu in via je basisschool voor het schoolbadmintontoernooi! Georganiseerd door Lentiz Life en de Pionnetjes.

Van 13.30 - 16.30 uur — S.G. Spieringshoek

Lekker Bezig bijeenkomst

ZIJN WE LEKKER BEZIG IN SCHIEDAM?   Deze vraag staat centraal tijdens een inspirerende bijeenkomst over bewegen en sporten in Schiedam op maandagavond 18 november in de foyer van Theater aan de Schie. De gemeente Schiedam wil graag met Schiedammers…

Foyer Theater aan de Schie
Schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi

Zit je in groep 5, 6, 7, of 8 van het basisonderwijs? Schrijf je dan nu in via je basisschool voor het schoolbasketbaltoernooi! Georganiseerd door Lentiz Life College en Juventus.

Van 13.30 - 16.30 uur — Margriethal
Schoolhandbaltoernooi

Schoolhandbaltoernooi

Zit je in groep 5, 6, 7, of 8 van het basisonderwijs? Schrijf je dan nu in via je basisschool voor het schoolhandbaltoernooi! Georganiseerd door Lentiz Life College.